Política de privacitat

Introducció

PBK és una empresa que ha desenvolupat procediments globals sobre l'ús de la informació per tal de garantir el respecte de la privacitat i la protecció de les dades de els usuaris. la nostra Política de Privacitat exposa els procediments que aplica PBK a la informació enviada per Internet per al maneig de les dades de caràcter personal i no personal, i està elaborada d'acord amb les lleis i normatives aplicables a Espanya. Li preguem que llegeixi atentament aquesta Política de Privacitat abans d'utilitzar la pàgina web de PBK (ara anomenarem "lloc").

Com s'utilitza la seva informació?

PBK no vendrà, llogarà, prestarà ni cedirà la seva informació personal a tercers tret que vostè ho autoritzi o PBK estigui obligat a fer per llei. PBK no usarà ni compartirà la informació personal que vostè ens faciliti a través d'Internet per a finalitats no relacionades amb les aquí descrites sense comunicar s'ho prèviament perquè vostè pugui rebutjar tal possibilitat. Només compartirem la seva informació personal amb entitats de PBK (incloses empreses filials i associades) i / o amb col·laboradors que actuïn en el nostre nom per subministrar el servei o la informació que vostè ha sol·licitat, així com per consolidar l'emmagatzematge de dades o per a simplificar la gestió de les dades dels clients. Aquestes entitats i / o col·laboradors de PBK estan subjectes a la nostra Política de Privacitat pel que fa a l'ús de la informació de caràcter personal, així com als acords de confidencialitat aplicables en cada cas.

Quina informació recopilem?

Informació no personal

A l'visitar el nostre Lloc, vostè pot realitzar diverses operacions sense necessitat de facilitar-nos les seves dades personals. No obstant això, fem servir per a recopilar i reunir informació sobre les pàgines visitades, l'ordre en què han estat visitades i els enllaços utilitzats, entre altres dades. Aquesta informació no està relacionada amb cap dada d'identificació personal. La informació de caràcter no personal que recopilem ens ajuda a identificar les zones més visitades del nostre Lloc ia conèixer l'eficàcia de les nostres activitats promocionals.

Informació personal

en alguns espais de el lloc de PBK, pot realitzar sol·licituds, expressar la seva opinió o subscriure a un dels nostres serveis a Internet. Les dades d'identificació personals que es poden recopilar en aquestes pàgines poden ser de el mateix tipus que les següents: nom, adreça, adreça de correu electrònic, número de telèfon, número de fax i informació sobre la seva opinió i ús de diversos serveis. PBK utilitza totes aquestes dades per a comprendre millor les seves necessitats i oferir-li un millor servei.

Per què recopilem la seva informació personal?

Llistes de correu

de vegades, PBK ofereix als visitants la possibilitat de facilitar la seva adreça de correu electrònic per tal de rebre un butlletí de notícies o informació sobre un servei. Aquestes adreces de correu només s'utilitzaran amb aquesta finalitat i mai es compartiran amb altres empreses que no siguin filials de PBK a menys que vostè així ho autoritzi. A més, sempre li donarem l'oportunitat de rebutjar la recepció de dits materials.

Com protegim la seva informació?

Per impedir l'accés o la revelació de dades no autoritzades, així com per mantenir la precisió de les dades i garantir un ús adequat de la informació, hem emprat mitjans físics, electrònics i de gestió per a salvaguardar les dades que hem recopilat a través d'Internet.

Accés a la seva informació

Vostè té el dret d'accedir a la seva informació personal i corregir-la en qualsevol moment. Per a revisar, actualitzar o modificar la seva informació personal, posi en contacte amb nosaltres a infopbk@pbk.es.

Llocs web de tercers

La nostra Política de Privacitat només s'aplica als espais del lloc web controlats per PBK i els enllaços a pàgines web de tercers només es faciliten per a la seva comoditat. És recomanable que consulti la política de privacitat d'aquests llocs web abans de facilitar-los dades de caràcter personal. PBK no ha revisat tots els llocs web de tercers, no té control algun sobre ells i declina tota responsabilitat pel que fa a aquests llocs, el seu contingut i les seves polítiques de privacitat. Per això, PBK no aprova ni actua en representació d'aquestes pàgines web ni de la informació, els productes o altres materials que puguin contenir.

Com posar-se en contacte amb nosaltres?

La seva opinió és molt important per a nosaltres. Si té alguna pregunta o desitja realitzar algun comentari sobre la nostra Política de Privacitat, poseu-vos en contacte amb nosaltres infopbk@pbk.es. També pot fer-escrivint-.

Dades de contacte

Tel. +93 515 83 19     administracionpbk@pbk.es

PBK Esparreguera © Copyright2024. Tots els drets reservats

Reserva la teva taula o consulta'ns aquí!

Benvingut a PBK Esparreguera EspañolCatalà

Descarrega't l'app!


Cuina tancadaLunes cerrado por descanso